fbpx

TESTIMONIALS

CUSTOMER REVIEWS

Tudung-tudung universcarf ni memang tidak mengecewakan!! Langsung tak derhaka!! Hehehe. Yang free diamond! Love sangat tau. โค โค โค

NURUL ANISA BINTI AHMAD NIZAM

Pelajar & Part time (Kedah)

Cantik warna tudung tu. Memang match dengan baju. Alhamdulillah yang penting senang bentuk ๐Ÿ˜Š Ini gambar masa kat kenduri tunang kawan saya petang tadi.

SITI AISHAH

Bekerja (Kajang)

Hari itu sehari je tudung dah sampai. Memang adore gilaaa ๐Ÿ’–๐Ÿ’–. Thanks sis. InshaAllah bila-bila saya repeat ๐Ÿ’– Kawan saya try. Dia kata nak iron pun senang.

MADIHAH

Pelajar (Johor)

Saya dah pakai tudung, cantik dan senang nak bentuk โ˜บ๐Ÿ‘๐Ÿป. Puas hati sangat-sangat sis. Setakat ni, kain paling best yang pernah saya beli.

NOR SHAHIDA BINTI MOHD SHAFIE

Bekerja (Kuala Terengganu)

Suka sangat sebab senang bentuk ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Saya pakai pergi travel Penang baru-baru ni, hujung bulan 1 hari itu saya bawa pergi trip ke Royal Belum, Grik. Even hiking ke aktiviti air ke selesa je.

NUR AZIRA OTHMAN

Pelajar (Perak)

Saya suka tudung dari Universcarf sebab banyak sangat pilihan warna. Material memang terbaik, senang sangat jadi, tak lembik, plus harga sangat affordable. Staff online pun sangat ramah layan customer.

Dah repeat 2 kali, time belajar and time kerja hehehe. Selalu-selalu lah buat promotion ok? ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป

Very recommended ๐Ÿ‘๐Ÿป

NURUL ADILAH BINTI SUWARNO

Bekerja (Shah Alam)

ย Submit Your Review

Let us know what you think about us.

Get In Touch

Universcarf Boutique
No.22-G, Jalan TPS 2/2A,
Taman Pelangi Semenyih 2,
43500 Semenyih,
Selangor.

+60 17-304 3387

universcarf@gmail.com

Get In Touch

Universcarf Boutique
No.22-G, Jalan TPS 2/2A,
Taman Pelangi Semenyih 2,
43500 Semenyih,
Selangor.

+60 17-304 3387

universcarf@gmail.com

Copyright ยฉ UNIVERSCARF 2019 (SSM: 002589844)ย  |ย ย Terms & Conditionsย  |ย ย Privacy Policyย  |ย ย Contact Us

Copyright ยฉ Universcarf 2019ย (SSM: 002589844)
Terms & Conditionsย  |ย ย Privacy Policyย  |ย ย Contact Us